Další nositelé titulů „Zasloužilý hasič“ v našem okrese   

 

    Na zámku v Přibyslavi – Centru hasičské historie – ve dnech 6. a 7. 11. 2014 z rukou čelných představitelů SH ČMS byly 47 dobrovolným hasičům předány tituly „Zasloužilý hasič“. Toto nejvyšší výběrové hasičské vyznamenání se uděluje za velice přísných podmínek, které jsou podmíněny dlouhodobou, obětavou prací v hasičském hnutí. Toto vyznamenání představuje příslušná medaile, diplom a zápis do pamětní knihy SH ČMS.

    Mezi odměněnými hasiči byli také bratři:

    Josef Cihelka,  Miloš Zíka  -  SDH Kytín         Josef Malý  -  SDH Malá Lečice

     Je to zcela mimořádně vysoké ocenění práce v dobrovolném hasičském hnutí, které se dostává opravdu těm nejzasloužilejším. O tom svědčí fakt, že dosud v třicetileté historii od vzniku titulu ZH (1984), byl v rámci okresu Praha západ tento titul udělen 30 mužům a 1 ženě. V současnosti jeho žijícími nositeli v našem  okrese je 21 mužů a 1 žena.

    Blahopřejeme naším novým Zasloužilým hasičům a srdečně je vítáme jako členy Aktivu ZH při OSH Praha západ. Děkujeme jim za obětavou práci pro dobrovolné hasiče a přejeme všem vyznamenaným, aby se z této pocty mohli těšit v dobrém zdraví ještě dlouhé roky!  

                                                                            Aktiv ZH při OSH Praha západ