Od zítřejšího dne by měly probíhat různé stavební práce na rychlostní silnici R4. Prozatím bylo domluveno, že v termínu 15.10. - 15.11.2014 včetně bude probíhat uzavírka EXITU 21 u obce Kytín (jízdní pás ve směru od Dobříše na Prahu). Z tohoto důvodu dojde k dočasné změně na lince PID 317, a to následovně:

·         ve směru od Voznice na Mníšek pod Brdy budou autobusy vedeny po objízdné trase místní komunikací přes tzv. „Andělské schody“ - povolení o dočasné trase udělil příslušný dopravní úřad (MěÚ Dobříš) v součinnosti s Policií ČR (Dopravní inspektorát Příbram).

·         ve směru na Prahu bude dočasně zrušená autobusová zastávka „Kytín, rozcestí“, informace o dočasném zrušení zastávky je zde.

 

Ve směru z Prahy na Dobříš k žádným změnám nedochází, návaznosti s linkou 446 do/z Kytína se nemění (taktéž se tedy nemění ani JŘ l.446).

 

Stavební práce u obce Klínec se prozatím odkládají. Práce měly začít tento pátek (se zachováním provozu BUS přes stavbu), nicméně poslední informace je, je, že se tato etapa ruší.